Inici

BOUTIQUE DEL PEU S.L. és una empresa familiar des de fa més de 40 anys en el sector de l´ortopèdia, especialitzada a la venda de tota classe de productes ortopèdics nacionals i internacionals, de productes específics per geriatria i per la tercera edat, de productes de medicina esportiva, de serveis de podologia (especialitzat en el peu diabètic).

TARGETA REGAL
Sessió de reflexoteràpia podal
25€
PACK
Podologia + Sessió reflexoteràpia podal
40€

La filosofia de l´empresa a estat sempre la qualitat del servei, donant informació professional i humana als seus clients i pacients.

L´ objectiu principal de l’empresa és la dedicació absoluta a la millora dels serveis:

  • Facilitar informació i oferir la venda d´articles innovadors de gran qualitat i utilitat.
  • Donar solucions als nostres clients per millorar la seva qualitat de vida i suprimir els obstacles arquitectònics, i donar la independència que necessiten.

Tot això, gràcies al nostre ampli catàleg de productes que us oferim i els nostres professionals preparats per atendre i solucionar tots els vostres problemes. Creixement oferint material ortopèdia i geriàtrica, un servei de lloguers d`alguns dels nostres productes ortopèdics, els quals cada vegada són més sol·licitats per la població. Disposem de dos centres d´ortopèdia especialitzats en tota classe de plantilles ortopèdiques, correctores per nens, d´ajuda per caminar a la gent gran, o per ajudar la pràctica de l´esport i per alleugerir i millorar i solucionar qualsevol deformació o dolència del peu adult o traumàtic.

 

Amb taller propi, per la seva fabricació, manteniment i servei de reparació de tot classe de Ortesis. Disposem també de dos centres de Podologia, pel diagnòstic, tractament, cura i prevenció de tota classe de molèsties relacionades amb el peu infantil, adult i diabètic i peu del d’esportista. Millorem cada dia per atendre les necessitats dels nostres clients. Adherits a CatSalut dins del programa Actuació Podològica a les persones diabètiques amb patologies vasculars i neuropàtiques cròniques. Oferim estudis del peu, fabricació i adaptació de plantilles a mida, adequades a cada pacient(ús diari i esportiu)

LOGO AEGON
logo MGC_htz_color
LogoDKVCAT
mapfre
mutuacat
NB_CignaVerticalLogo

Comments are closed.